Deze smartphones krijgen een Android 7.0 Nougat update (Dutch)

Android 7.0 Nougat is inmiddels al een tijdje beschikbaar en we krijgen dan ook steeds meer vragen over welke smartphones een update naar de nieuwe Androidversie kunnen verwachten. In deze video geven we het antwoord.

Het volledige Android Nougat update overzicht kun je op onze website vinden: https://www.allaboutphones.nl/tips/android-nougat-update-overzicht/

Het is ieder jaar weer een van de grote vragen voor veel smartphonebezitters: krijgt mijn toestel een update naar de nieuwe Androidversie of niet? Nu Android 7.0 Nougat uitgebracht is en op steeds meer smartphones terecht komt is die vraag weer helemaal actueel. Nog lang niet alle fabrikanten hebben vrijgegeven voor welke smartphones ze de update gaan uitbrengen, maar door beloftes van fabrikanten te combineren met informatie over updates uit het verleden kunnen we toch een vrij compleet overzicht maken. Het volledige overzicht kun je in het hieronder gelinkte artikel zien; in deze video vertellen we je de status van de belangrijkste toestellen en krijg je te horen welke factoren de beschikbaarheid van een Android Nougat update beïnvloeden.

Op zoek naar een nieuwe telefoon of tablet? Bekijk onze aanraders in de telekoopwijzer: http://www.allaboutphones.nl/tags/telekoopwijzer.html

Op de website van All About Phones, http://www.allaboutphones.nl/, kun je terecht voor het laatste nieuws en de laatste reviews over smartphones, tablets en accessoires. Dagelijks maken wij nieuws, reviews en video’s over alle smartphones van merken als Apple, Samsung, LG, Sony, Huawei en HTC. Minder bekende merken als Wiko, Alcatel, Wileyfox en Honor komen bij ons eveneens aan bod. Daarnaast hebben we een maandelijkse smartphone-koopwijzer, regelmatig achtergrondblogs en komen we iedere week met de TeleWiki waarin we je bijpraten met het laatste uit de telecommarkt.

Enkele populaire smartphones die wij op dit moment bespreken zijn de Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S7 Edge, Sony Xperia XZ, Huawei P9, Huawei Nova, LG G5, HTC 10, Honor 8 en Apple iPhone 7 Plus. Ook goedkopere modellen zoals de Samsung Galaxy A3 2016, Samsung Galaxy A5 2016, Honor 5C, Huawei P9 Lite, Sony Xperia XA, Motorola Moto G4, OnePlus 2 en Apple iPhone SE komen bij ons aan bod. Tot slot filmen we nog regelmatig vergelijkingen met oude topmodellen zoals de LG G4, Samsung Galaxy S6, Huawei P8, Apple iPhone 6s en Sony Xperia Z5. Ook Pokémon Go heeft zijn plaatsje op ons kanaal.

Print Friendly, PDF & Email

18 Responses to Deze smartphones krijgen een Android 7.0 Nougat update (Dutch)

 1. gamerheenk says:

  oneplus one?

 2. Marcieboy says:

  krijgt de Samsung galaxy a5 2016 een update???

 3. AllesIsGamen says:

  Hoe "waarschijnlijk" is het dat deze update naar de S6 komt? 80% of zo?

 4. Bram Ruwaard says:

  komt die ook voor de samsung galaxy S6

 5. willem movies NL says:

  komt de update ook voor wileyfox Swift?

 6. Gijs Keizer says:

  komt er een update voor s6 edge

 7. Fabian Zuurmond says:

  hoe zit lenovo met zijn updates? ben aan het twijfelen of ik beter de p2 van lenovo kan nemen of de huawei p9 lite

 8. Cer en says:

  Nexus 6P en heb de update al. p.s dankzij jullie heb ik mijn nexus gekocht ben kei blij!

 9. Daniel Datema says:

  Lg g4 dan?

 10. TheBatgamers says:

  Komt er ook een update voor de Samsung galaxy core prime SM-G361F ?

 11. Tanktoine nr1 says:

  belachelijk dit: update huawei p9 update komt
  huawei p9 plus waarschijnlijk en deze is duurder etc. dus jullie info klopt niet echt

 12. Noah says:

  Wileyfox Swift?

 13. anne veenstra says:

  Krijgt de iPhone 6 ook deze update?

 14. Finley Post says:

  one plus 3 dan ?

 15. Sven vd Laan says:

  ik ben van plan om de lg nexus 5x te gaan komen maar hoeveel jaar zou die nog update's blijfen krijgen dus mijn vraag is hoelang kan ik er mee vooruit?

 16. DarkPlays says:

  De j5 2015? ik heb 6.0 al

 17. Sam Bakx says:

  Kut. dan heb ik de htc One M8..

 18. deamondeathstone1 says:

  Mijn Nexus 5X heeft hem al en ik ga er vanuit dat mijn Galaxy S6 de 7.0 update ook wel krijgt, tenzij Samsung gaat wachten op de 7.1 versie. Maar gebaseerd op ervaringen uit het verleden gaat dat bij Samsung eerder in 2017 dan in 2016 gebeuren.